Åter på banan

Du som var med tidigare kommer att känna igen dig. Jag har ännu som mål att hamna under 90 kilo. Då var jag på en vikt över 100 kilo. Jag har fortsatt med de tankar jag hade då, och jag ska avslöja, jag är på G. Idag omkring 93 kilo, så det är bara tre kilo kvar. Härligt. Just nu är jag på resa, en månad i Europa, och då har jag lite svårt att kliva upp på vågen.  Den står hemma i vårt badrum. Men jag följer min taktik, icke äta mig proppmätt, utan hellre lämna, och se till att jag rör på mig minst 10 000 steg om dagen. För det mesta uppnår jag gränsen, ibland blir det bara 2-3000 steg. Börjar dock icke gråta för det, för i min backup finns att gå i flera timmar då och då. Jag har en runda hemma som är drygt 14 kilometer och ger drygt 20 000 steg. Någon sådan då och då förbrukar kalorier, så att det blir ett underskott, och att grammen försvinner.

Lämna ett svar