Besvikelsen är gigantisk

Träffade på ett Apotek, där det stod en våg. Nyfiken som jag är, så klev jag upp och hoppades på ett resultat. Icke, expediten skakade på huvudet och sa att det kostar 20 cent. Nåväl, det kunde det vara värt, hostade upp detta mynt och la i. Det tog en stund, men sedan kom resultatet på ett papper. Jag som tyckte jag skött mig ordentligt, fick nuett slag i ansiktet. Det var en ökning med några kilon. Illa, jag kunde slagit vad om att jag lämnat några kilon på Tiranas vackra gator. Men så var det icke, nu kom lappen som visar sitt tydliga tecken, jag står på 95.2 och är 175 cm. Jag har således ökat i vikt och minskat i längd, exakt tvärtemot mina önskemål. Nu är min Albanska icke på topp men längst ner står det metodo: Lorenz. Undrar om det är ett nytt sätt att komma i form… Du ser själv på kvittot här nedan. Jag ska aktivera mig än mera, och se om det blir någon positiv utveckling.

Ett svar på “Besvikelsen är gigantisk”

  1. Gunilla

    Du verkar inte kunna äta rätt! Snask och kakor är ngt man kan leva utan, likaså alla pasta, ris, m.m. Jag tillåter mig en äggstor potatis till middagen, mycket kött, fisk, eller fågel. Det blir dock dåligt med grönsaker,
    Frukostdags då blir det 6 skivor bacon och två ägg (omelett, äggröra, eller stekta) det står man sig på i minst 6 timmar. Liten lunch (1/2 skiva danskt rågbröd med valfritt pålägg därefter middag enligt ovan. En frukt ibland men senast vid 15-tiden annars ställer det till det. Kaffe så mycket du vill när som helst. Mitt långtidssocker ligger runt 38 – 42 hela tiden och jag har varit diabetiker i 20 (2:an) år. Men jag tar givetvis mina metformin och en liten spruta på kvällen. Jag bär omkring på 15 kg övervikt och det har jag gjort i alla år!
    Lycka till!

Lämna ett svar